Per 1 januari 2021, is onze leverancier van lineaire wegers, Althaus Wiegetechnik GmbH, gefuseerd met Industrietechnik Werth GmbH (ITW)

ITW is een gerenommeerde Duitse producent van o.a. transportbanden en verpakkingsoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. ITW is een familiebedrijf met ca. 40 medewerkers en is gevestigd in Birstein (bij Frankfurt). De heer Dieter Althaus zelf blijft full-time actief binnen Industritechnik Werth.

Dit houdt in dat onze lineaire wegers vanaf nu worden gebouwd onder de naam ITW. De wegers zijn bekend om hun verwerkingen van verse, plakkerige en moeilijke producten. Ze hebben een robuust design, maar zijn gemakkelijk te reinigen en gemakkelijk in gebruik. De lineaire wegers kunnen grote en kleine gewichten wegen, tellen, en zijn mobiel.

Samen met ITW zal Dieter Althaus de lineaire wegers continueren en verder technisch innoveren. Door de fusie blijven de machinekwaliteit en de leveringen gewaarborgd. SIXPAK B.V. blijft vanzelfsprekend uw partner voor de lineaire wegers, service en onderdelen. Voor meer informatie of vragen, twijfel niet om te bellen of mailen.