Naast het doseren van sauzen, dressings en puree, kunt u ook bij ons terecht voor het doseren van soepen, met onze LEONHARDT TG, AG en TGs series. Deze doseer pompen kunnen romige en heldere soepen doseren, van heet tot koud en alles ertussenin. Door de krachtige roterende conische kleppen, kunnen wij een robuuste machine leveren die soepen met grote stukken tot wel 40 bij 40 mm kan doseren.
 
De doseer machines van LEONHARDT, die werken met krachtige piston cilinders, kunnen op verscheidene verpakkingssystemen worden geïnstalleerd. Van tray sealers, dieptrek tot horizontale pouch machines. Voor tray sealers kunnen wij de machine configureren als start-stop of als continue lijn.
 
De machines van LEONHARDT staan bekend om hun machines die op maat van de wensen van de klanten worden gemaakt. De trechter kan in verschillende maten worden geleverd, en geoptimaliseerd dat bijvoorbeeld de soep niet ontmengt. Als standaard optie kunnen wij de doseer machines leveren met verticale beweging om te zorgen dat het product er niet langs morst.  
 
De universele en mobiele machines kunnen in verschillende lijnen worden ingezet, en het modulaire design laat doseren met verschillende producten en gewichten toe.
 
Wilt u meer informatie of een aanvraag doen? Onder aan de website kunt u het formulier invullen of u kunt ons direct bellen.