Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan om flexibele oplossingen te realiseren, passend bij uw specifieke wensen op het gebied van doseren, tellen en wegen.

De leveranciers waar wij exclusief mee samenwerken hebben allen tientallen jaren ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie. Op basis van deze expertise kunnen wij met u meedenken en samen met u een oplossing op maat creëren.

De mogelijkheden van onze machines en lijn-combinaties zijn talrijk. Ze zijn flexibel en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in nieuwe complete assemblage lijnen of bestaande verpakkingslijnen.


Leveranciers

LEONHARDT

Doseren

Deze doseermachines worden bij LEONHARDT GmbH in Dreieich (D) geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitstandaard, zijn erg robuust, zeer betrouwbaar en hebben al vele jaren een erg goede reputatie.

Dieter Althaus

Tellen + Wegen

Dieter Althaus Sondermaschinebau heeft zich volledig gespecialiseerd in flexibele lineaire weegautomaten voor verse, vochtige en plakkerige producten welke moeilijk of niet met standaard wegers te verwerken zijn.

Cabinplant

Batchen + Wegen + Verpakken

Cabinplant (DK) is wereldwijd pionier op het gebied van innovatieve en klantspecifieke weeg, batch en complete verpakkingsoplossingen voor verse, kleverige en moeilijk te verwerken producten.