Skip to content

Toepassingen

Toppings machine

Toppings machine

De Topping Doseer machine van SIXPAK is ontworpen voor het doseren van kleine hoeveelheden van toppings op bijvoorbeeld spread, ready meals of salades. Met een RVS frame is deze compacte machine robuust en mobiel.
Lifters

Lifters

De lifters en kantelaar zorgen voor een efficiënt transport proces van uw producten. Ze kunnen worden geïntegreerd in een complete lijn of standalone en mobiel worden geleverd.
Multihead wegers

Multihead wegers

De multihead wegers van Cabinplant staan bekend om hun robuuste kwaliteit. Snelheid, flexibiliteit en nauwkeurigheid zijn de belangrijkste parameters van Cabinplant. Deze wegers passen perfect in een complete lijn gemaakt en geleverd door SIXPAK. 
SHEFF

SHEFF

De SHEFF is de random bin picking robot van SIXPAK. Tot wel 50 picks per minuut, kan deze mobiele machine random sachetjes, cups en andere maaltijd salade componenten oppakken en in trays leggen.
FP200

FP200

Deze toppingmachine van SIXPAK is geschikt voor vormbare producten die als toppings gedoseerd moeten worden, zoals vullingen voor wraps, loempia’s, en pasteien. Met zijn gunstige prijs en compacte bouw, is FP200 de oplossing voor toppings.
Alpha Serie

Alpha Serie

De lineare wegers van ITW kunnen een scala aan producten wegen en tellen, van kippereepjes tot verse groentes. Door middel van trilstations en/of banden vervoeren deze mobiele wegers hun producten. Met geïntegreerde checkwegers, kunnen deze wegers over- en ondergewichten rejected.
Ontnester

Ontnester

De stand-alone ontnester van SIXPAK is ontwikkeld voor onze klanten die maximale flexibiliteit willen in het ontnesten van trays. Door het innovatieve design, is de ontnester gunstig geprijsd en kan een formaat wissel binnen seconden.
Transportbanden

Transportbanden

SIXPAK is leverancier van verschillende soorten transportbanden. Geïntegreerd in een complete lijn of apart geleverd met weegstation, het is allemaal mogelijk.
LEONHARDT SD Serie

LEONHARDT SD Serie

De LEONHARDT serie SD is speciaal ontwikkeld voor moeilijk te doseren en niet verpompbare producten met een gering vloeistof percentage, die voorheen alleen handmatig konden worden afgevuld zoals pasta en rijst.
LEONHARDT LD SERIE

LEONHARDT LD SERIE

De LD serie is geschikt om dunne vloeistoffen te doseren. Deze tijd gestuurde machine is compact en eenvoudig te bedienen.  
LEONHARDT AG Serie

LEONHARDT AG Serie

Met de doseer machines van de AG serie en met zijn zeer snelle servo-aandrijving en een overzichtelijk bedieningspaneel (TouchScreen) kunnen alle parameters ten aanzien van doseervolume, snelheid voor verschillende toepassingen worden ingesteld en opgeslagen met de AG. 
LEONHARDT TG Serie

LEONHARDT TG Serie

De doseermachine van de TG series voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van product verwerking, doseernauwkeurigheid en hygiëne. Van aardappelpuree tot soepen, hot-fill of niet, deze mobiele machines zijn universeel inzetbaar.
LEONHARDT TGs Serie

LEONHARDT TGs Serie

De TGs is klein maar wendbaar, en zeer robuust. Het doseren van sauzen tot en met aardappelpuree is geen probleem voor deze compacte machine. De mobiele TGs loopt voorop als het gaat om een zuivere, nauwkeurige dosering en hygiëne. 

SIXPAK BV

Mauritsstraat 8
5616 AA Eindhoven
The Netherlands

nl_NLDutch